تأثیر مصرف غذا‌های سرخ شده بر سلامت روان-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

تأثیر مصرف غذا‌های سرخ شده بر سلامت روان

مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد سیب‌زمینی سرخ‌شده ممکن است منجر به اختلال اضطراب و افسردگی در افراد شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تحقیقات نشان می‌دهد که سیب‌زمینی سرخ‌شده و دیگر غذا‌های مشابه آن، سلامت روان ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند.


در مطالعه منتشرشده در مجله علمی PNAS، داده‌های بیش از ۱۴۰هزار شرکت‌کننده در ۱۱ سال نشان می‌دهد که ارتباط واضحی بین مصرف زیاد غذا‌های سرخ‌شده (به خصوص سیب‌زمینی) و خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.

 

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن مکرر غذا‌های سرخ‌شده با افزایش ۱۲ درصدی اختلال اضطراب و افزایش ۷ درصدی خطر ابتلاء به افسردگی مرتبط است.


این ارتباط در مردان و نوجوانان قوی‌تر است. این نتایج، بر اهمیت کاهش مصرف غذا‌های سرخ‌شده به منظور ارتقای سلامت روان تأکید می‌کند.


در حالی که شاید مصرف گهگاه غذا‌های سرخ‌شده مشکلات عمده‌ای را ایجاد نکند، اما مصرف مکرر آن‌ها ممکن است به طور غیرمستقیم بر سلامت روان تأثیر بگذارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار